Son Yazılar

Kadınlar evli erkekleri seçiyor

By VEKA MEDYA - 26 Mayıs 2017 Cuma No Comments
Önizleme
Bekar kadınlar evli erkekleri seçiyor

Bazı erkeler ilişkiden ilişkiye atlar. Asla tek kalmazlar. Çünkü her zaman onları bekleyen bir kız vardır. Kadınlar bu erkeklerden nefret etme eğilimindedir. Ancak belki de bu erkeklerin var olmasının sebebi yine kadınlardır.

Oklahoma Üniversitesi’nde bir grup kadın ve erkeğin katıldığı bir araştırmada katılımcılara cinsiyetlerine göre çekici erkek ve kadınların fotoğrafları gösterildi. Katılımcıların yarısına fotoğraftaki kişilerin bir ilişkilerinin olduğu söylenirken diğer yarısına fotoğraftaki kişinin bekâr olduğu söylendi. Daha sonra katılımcılara fotoğrafta gördükleri kişilerden hangileriyle ilişkide olmak isteyecekleri soruldu.

Çalışma sonuçları ilişkisi olmayan kadınların, sevgilisi olan veya evli olan erkeklerden daha fazla hoşlandıklarını ve ilişkisi olan erkeklerin bekar kadınlara daha çekici geldiğini gösterdi. Bunun yanı sıra kadınların evli veya bekâr olması erkeklerin tercilerini etkilemiyordu.

Uzmanlara göre bekâr kadınlara evli erkeklerin daha çekici gelmesinin sebebi bu kişilere ulaşmanın zor olmasıdır. Eğer bir erkek bir kadın tarafından "seçilmişse" diğer kadınlar, bu erkeğin diğerlerinden daha değerli" olduğunu düşünmektedir. Uzmanlar buna 'Angelina Jolie sendromu' adını vermektedir.

Yorum yapılmadı " Kadınlar evli erkekleri seçiyor "