Son Yazılar

Osmanlı Kahvesi Ve Diğer Kahve Seçenekleri

By VEKA MEDYA - 13 Kasım 2017 Pazartesi No Comments
Önizleme
Osmanlı Kahvesi

Birçok kahvehanede ve cafede yeniden hazırlanan ve müşterilere sunulan Osmanlı kahvesi içerdiği yüksek protein ve özel karışımlarla birlikte hem lezzet kapılarını açmayı hem de içenlere birçok şifalı tesirlerde bulunmayı başarıyor. Ta Osmanlı İmparatorluğundan günümüze uzanan bu nostaljik kahve son beş yıl içerisinde kendisine hatırı sayılı bir müşteri ve hayran kitlesi oluşturmayı başardı. Özel paketli üretimi de birçok kahve ürünleri satan mağazada ve internet satış noktalarında kolay alışverişi daha da kolay bir hale getiriyor. Aynı zamanda bu özel karışımlı kahve içerdiği birçok besin değeri yüksek ürünler de lezzet verdiği kadar sağlık dayatıyor. Örneğin içinde bulunan keçiboynuzu ile A ve E vitaminleri muhteşem lezzetlerinin altında içicilere sunuyor. Bununla birlikte tercihe göre içine atılan çikolata ile de kolay içimler vaat ediyor. İçinde az oranda bulunduran salep çeşnileri ile de öksürük ve bronşit şikayeti olan kahve tutkunlarını bu açılardan da sağlıklı bir yola sevk ediyor. Ağızda bıraktığı yoğun ve tarifsiz tat ise giderek daha çok müdavimi olmasını sağlamakta.

7 Karışımlı Kahve

Piyasada ve çeşitli satış noktalarında 7 karışımlı kahve adıyla üretilen ve 7 özel karışımıyla 7 ayrı derde deva olan bu çeşitler artık egzotik kahve satışları gerçekleştiren özel mağazalarda da hazırlanıyor. Tıpkı Türk kahvesinde olduğu gibi bu özel karışımlı kahvede de damla sakızı bulunuyor. Bu damla sakızı sayesinde içenlerde ferah bir damak tadı bırakan kahve aynı zamanda bu özelliği ile dişlerin beyazlamasına da öncelik ediyor. Normal kahveler diş sararmasına yol açarken damla sakızlı içeriğiyle dişlerin daha beyaz ve sağlam olmasına ön ayak oluyor. Günümüzde birçok ofis toplantısında, cafe gezintisinde ve ev keyfinde zevkle içilen bu kahveler 7 karışımının 7siyle de göz doldurmaya ve damakları tatlandırmaya devam ediyor.

Yaptat Kervansaray Kahvesi

Birçok noktada üretimi ve satış noktası bulunan Yaptat Kervansaray kahvesi mükemmel lezzeti ile birçok öğün arasında sıklıkla tüketiliyor. Tercihe göre yanında çikolata ya da kek ile de içilen bu kahveler her gün binlerce kişinin uyanmasına, dinç hissetmesine ve buluşmalarını tatlı hale getirmeye devam ediyor.

Sipariş vermek için tıklayınız.

Etiket:

Yorum yapılmadı " Osmanlı Kahvesi Ve Diğer Kahve Seçenekleri "