Son Yazılar

Kadının en güzel makyajı

By VEKA MEDYA - 4 Eylül 2019 Çarşamba No Comments
Önizleme
Her kadın güzeldir. Ama öz güvenle gülümseyen kadın daha da güzeldir. Doğal, içten, kendine güvenli bir gülümsemenin yerini başka hiçbir şey tutamaz. Günümüzde artan estetik trendlerinin arasında diş estetiğine talep hızla artıyor.

Günümüzde gelişen teknoloji ve teknikler sayesinde tek seansta ve sadece birkaç saat içerisinde gülüş tasarımı ile diş estetiği yapılabiliyor. Güzel bir gülüş ile karşısındakini etkilemek ve hafızalarda iz bırakmak isteyenler için uygulanan bu yöntem, kadınların güzelliğini etkilediği gibi özgüvenlerinin artmasına da destek oluyor.

ÇALIŞANLARIMIZIN YÜZDE 92'Sİ KADIN

Tanfer Health & Aesthetic CFO'su Sevcan Tanfer, "Biz, estetik merkezi olarak bütün kadınların doğal bir şekilde bakımını, estetiğini yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Kliniğimiz, yüzde 92 kadın çalışandan oluşuyor. Diğer arkadaşlarımızın bize verdiği değeri ve önemi bugün gördük; kliniğimizde toplanarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü birlikte kutlamak biz kadınları ayrıca mutlu etti" dedi.

BAŞARIMIZIN GÜCÜ KADIN ÇALIŞANLARIMIZIN ESERİ

Tanfer Health & Aesthetic ailesi olarak her kadının gülümsemeyi hak ettiğini belirten Tanfer Health & Aesthetic Kurucusu, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer; "Kadınlar Günü'nün en mutlu ve en keyifli zamanına geldik. Bugün birlikte çalıştığımız ve kliniğimizin yüzde 92'sini teşkil eden kadın arkadaşlarımıza Kadınlar Günü adına birer çiçek vermek istiyorum. Kadınlar günü bildiğiniz gibi dünyada kadının gücünü, başarısını, hırsını, azmini gösteren ve simgeleyen önemli günlerden bir tanesi. Bizim de başarımızın arkasında yüzde 92 oranında kadın gücü var. Başarımızın altında birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarımızın çoğunluğunun kadın olması yatmaktadır. Bu nedenle onları bu özel günlerinde kutlar ve tebrik ederim" diyerek başta Eşi Sevcan Tanfer olmak üzere tüm mesai arkadaşlarının ve çalışanlarının Kadınlar Günü'nü kutladı.

KADINLAR GÜNÜNDE KENDİNİZİ ŞIMARTIN

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde Tanfer Health & Aesthetic Kurucusu, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer, günümüzde iş hayatının içerisinde her geçen gün daha fazla yer almaya başlayan kadınlar için dış görünümün; özgüven, sosyal statü, ikili ilişkiler ve mutluluk açısından önemli olduğunu vurguladı. Gelişen teknolojinin yardımıyla iyileşme sürelerinin kısalması ile birlikte estetiğe talebin her geçen gün katlanarak arttığını belirtti.

YUMUŞAK BİR GÜLÜMSEME POZİTİF BİR BAŞLANGIÇTIR

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer, "Tüm kadınlar kıymetlidir ve güzeldir. Ancak özgüvenli bir gülüşe sahip olmak çok daha önemlidir. Toplumsal ilişkilerde ilk tanışma, karşılaşma ve ilk görüş çok önemlidir. Ahenkli yumuşak bir gülümseme her zaman pozitif bir başlangıçtır. Günümüz diş hekimliğinde doğal ve ışık saçan bir gülüş için kişinin fiziğine ve karakterine göre özel diş tasarımları yapılıyor. Hastalarımıza gülüş tasarımı yaparken, yaş, cinsiyet, dudaklar, dişetleri, diş rengi, diş şekli, diş konumları, yüz şekli ve ten rengi gibi konuları dikkate alıyoruz. Estetik ve fonksiyonu birleştirerek kişiye en uygun gülümsemeyi yaratıyoruz" dedi.

GÜLÜŞÜNÜZÜ YENİDEN KAZANIN

Dr. Nihat Tanfer estetik diş hekimliğine ihtiyaç duyulacak nedenleri şöyle sıraladı:

  • Ön dişlerde form ve büyüklük açısından asimetri olduğu durumlarda
  • Ön dişler arasında konuşmanızı da olumsuz etkileyen boşluk (diastema) varsa
  • Dişlerinizin renginden memnun değilseniz
  • Dişlerde çapraşıklıklar ve/veya düzensizlikler varsa
  • Daha önceden yapılan işlemlerin (kuron, köprü veya dolgular) görüntüsü hoşunuza gitmiyorsa veya doğal görünmüyorsa
  • Fotoğraflarda ağzınızı kapatmak zorunda kalıyorsanız
  • Toplum içinde gülerken ağzınızı elinizle kapatma ihtiyacı duyuyorsanız;
  • Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi alanında bir uzmana görünmenin zamanı gelmiştir. Anne olmuş ve kendisine vakit ayıramayan kadınlardan ev kadınlarına, iş hayatının yoğun stresinden bunalmış kadınlardan geçirdiği hastalıkları yüzünden ağız sağlığı bozulmuş kadınlara kadar her kadın, güzel bir gülümsemeyi hak ediyor. Siz de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kendinizi şımartın ve gülüşünüzü yeniden tasarlatın.

Etiket:

Yorum yapılmadı " Kadının en güzel makyajı "