Son Yazılar

Sıcak Havalarda Yağlarınızı Dondurarak İncelin Zayıflayın

By VEKA MEDYA - 20 Ağustos 2015 Perşembe No Comments
Önizleme
Terleyerek yağ yakma tarih oluyor. İncelme ve zayıflama sağlayan yöntemle tek seansta yağ hücreleri dondurularak yok ediliyor.

Günümüzde obezite, gelişmiş ve gelişmekte olan ülkelerin en önemli sağlık sorunları arasında yer alıyor. Obezitenin yanı sıra fazla kilolarda, güzellik ve sağlık açısından problem yaratıyor. Güzel bir vücuda sahip olmak isteyen herkes, yaz gelmeden spor salonlarına koşuyor ve terleyerek zayıflamaya çalışıyor. Zamanını ve parasını boşa harcamak istemeyenlere Medikal Estetik Doktoru Emre ÇİÇEK, yepyeni bir teknoloji olan Cooltech ile tek seansta 12 cm’e kadar incelmenin mümkün olduğunu söylüyor.

Medikal Estetik Doktoru Emre ÇİÇEK, Türkiye nüfusunun yüzde 37'sinin kilolu, yüzde 32,8'i ise obezite sorunu yaşadığını belirtiyor ve zayıflamak isteyenlerin milyarlarca dolar harcadığını vurguluyor. “Dondurarak zayıflama, hem ekonomik, hem de belirli bölgelerde gitmeyen bölgesel kilo problemi yaşayanlar için ideal bir yöntem.

Dr. Emre ÇİÇEK
Bu yöntemle vücuttaki istenmeyen fazla yağ dokusu kontrollü soğutmayla donduruluyor ve cildin elastikiyeti ve collagen yapısı bozulmadan zayıflama ve şekillendirme sağlanıyor” diyor. Dondurularak yok edilen yağ hücrelerinin, vücuttan doğal bir şekilde, lenf dolaşımı yoluyla atıldığını bu sistemin karın, kalça, bacak, bel, kol gibi lokal ve inatçı kilo problemi olan bölgelerde çok iyi sonuçlar alındığını belirtiyor.

Dr. Emre Çiçek, tek seansla ve ortalama 70 dakikalık bir uygulama ile incelmenin ve beden küçülmesinin sağlandığını, genellikle bir seanslık uygulamanın yeterli olduğunu ancak birden çok bölgede (aynı anda hem basen hem karın gibi) kilo problemi varsa 2 seanslık uygulamaların yapılabildiğini söylüyor. “Uygulamadan 15-20 gün sonra, sonuçlar belli olmaya başlıyor, özel bir diyet ya da egzersize ihtiyaç kalmıyor, istenilen maksimum sonuçlar tedaviden 90 gün sonra görülebiliyor” diyor.

Dr. Emre ÇİÇEK, zayıflama ve güzellik adına yapılan; bilinçsiz uygulamaların ve bilinçsiz diyetlerin telafisi güç sonuçları da ortaya çıkarabildiğine dikkat çekerek, kilo vermede insanların stressiz, pratik ve kalıcı çözümlere olan ihtiyacını, doktor kontrolünde yağ hücrelerinin dondurulmasıyla giderebileceklerini belirtiyor.

Yorum yapılmadı " Sıcak Havalarda Yağlarınızı Dondurarak İncelin Zayıflayın "